DET OFFICIELLE WEBSITE FOR HERNING BLUE FOX

Seneste Nyt

Guldtræner ny mand i spidsen for Blue Fox

Herning Blue Fox har fundet manden der skal overtage roret på cheftrænerposten. Valget er fundet blandt flere spændende emner, herunder både kendte som ukendte for Metal Ligaen.
Herning

Mathias From forlader Herning Blue Fox

Den 26-årige nordjyde har i denne omgang spillet sin sidste kamp i den navyblå Blue Fox trøje. Udlandet kalder igen efter 2 fantastiske sæsoner i det midtjyske af den tekniske forward.
Herning

Herning DNA styrker Blue Fox’ sportslige og kommercielle setup

En af Danmarks største ishockeyspillere gennem tiderne, den mangeårige landsholdskaptajn Peter Regin, er i dag tiltrådt i en nyoprettet stilling som Sportsdirektør i Herning Blue Fox. Han skal være med til at løfte klubbens sportslige setup til nye højder.
Herning

AUKTION - på Blue Fox gameworn hjemmebanetrøjer 23-24

Herning

Highlights Blue Fox - Aalborg Pirates

12-04-24 Highlights Blue Fox - Aalborg Pirates
Herning

Interview Morten Poulsen

12-04-24 Interview Morten Poulsen
Herning

Håb om blå-gul opbakning til bronzeslaget

Selvom Herning Blue Fox er ude af kampen om mesterskabet, så er der et sidste og særdeles vigtigt slag der skal vindes. Kampen om 3. pladsen og ikke mindst muligheden for at slutte sæsonen af med en sejr.
Herning

Blue Fox møder Pirates i bronzedysten

Allersidste semifinale er netop afsluttet i Aalborg, hvor de forsvarende danske mestre netop har måttet se sig slået af et taktisk og hårdt kæmpende Esbjerg mandskab.
Herning

Blårævene er ude af mesterskabsspillet

Semifinaleseriens 6. slag mellem SønderjyskE og Herning Blue Fox i en flot besøgt Vojens arena, blev desværre endestationen for det ambitiøse rævemandskab.
Herning