DET OFFICIELLE WEBSITE FOR HERNING BLUE FOX

Seneste Nyt

Ungt stortalent klar for Herning Blue Fox

Herning Blue Fox har slået kløerne i én af Danmarks hotteste unge navne fra sidste sæson, hvor nyerhvervelsen endte som topscorer for Rødovre Mighty Bulls.
Herning

Herning Blue Fox søger praktikant team

Herning

Landsholdsmålmand vender hjem til Herning

Man siger at en målmand kan være det halve hold, og selvom det er et lidt fortegnet postulat, så har Hernings kommende målmand alligevel fået det skudt i skøjterne de seneste åringer.
Herning

Herning backen Patrick Madsen takker af i Blue Fox

En af byens i mere end én forstand helt store rødder, 31-årige Patrick Madsen, har valgt at takke af hos barndomsklubben Herning Blue Fox, i håbet om at kunne afprøve drømmen om et udlandsophold.
Herning

Fransk mester er klar for Blue Fox defensiven

Omend overskriften kunne give antydninger af en noget sydligere nationalitet, så er Blue Fox’ nye forsvarsprofil pæredansk, men kommer med mange års erfaring og et nyvundet fransk mesterskab i tasken.
Herning

Guldtræner ny mand i spidsen for Blue Fox

Herning Blue Fox har fundet manden der skal overtage roret på cheftrænerposten. Valget er fundet blandt flere spændende emner, herunder både kendte som ukendte for Metal Ligaen.
Herning

Mathias From forlader Herning Blue Fox

Den 26-årige nordjyde har i denne omgang spillet sin sidste kamp i den navyblå Blue Fox trøje. Udlandet kalder igen efter 2 fantastiske sæsoner i det midtjyske af den tekniske forward.
Herning

Herning DNA styrker Blue Fox’ sportslige og kommercielle setup

En af Danmarks største ishockeyspillere gennem tiderne, den mangeårige landsholdskaptajn Peter Regin, er i dag tiltrådt i en nyoprettet stilling som Sportsdirektør i Herning Blue Fox. Han skal være med til at løfte klubbens sportslige setup til nye højder.
Herning

AUKTION - på Blue Fox gameworn hjemmebanetrøjer 23-24

Herning